Gualter Salles – Racingförare

Gualter Salles en racerförare från Brasilien som började sin karriär inom formel 3. Det hela började 1994 då han under två säsonger körde det Brittiska mästerskapen.

Salles är den förare som man inte uppmärksammat så mycket och det beror på att han inte har placerat sig i toppskiktet av förare. Som bäst så kvalade Gualtar Salles in som fyra under Long Beach Grand Prix 1998 och som förare har han haft svårt att få fart på sin karriär. Trots detta så har Salles fortsatt att kämpa och under 2003 så tog han en pallplats i V8 Stock Car Brasil. Numer så äger han ett team och bil som tävlar i sitt hemland Brasilien.

Som pokerspelare så har Salles lyckats bättre, han har alltid gillat att spela poker och sedan 2006 så har det blivit en del onlinespelande. Han har också deltagit i större pokerturneringar som till exempel WSOP. Under 2010 års World Series of Poker Main Event lyckades Salles att under dag 6 att komma upp i över miljonen. En av hans större pokersegrar. Det har blivit mindre pokerspelande och turneringar för Salles del då han fortfarande fokuserar på racing och biltävlingar hemma i Brasilien. WSOP är ett event som Salles gillar och försöker återvända varje år.

 

admin