Hamilton och Rosberg gör upp

På fredag är det dags för finalen i formel 1 och det är ett hett race mellan de två lagkamraterna i Mercedes stall.

Under hela tävlingen har det varit ett tajt race mellan Lewis Hamilton och Nico Rosberg. Det har skrivits mycket om deras bråk om att ta positioner. I Monaco såg det ut som Rosberg valde att förhindra Hamilton från att ta främsta position. Rosberg kom i för hög fart i en kurva och istället för att försöka ta den gled han ut till sidan av vägbanan. När Hamilton satsade på att komma förbi började Rosberg att backa ut på banan igen och Hamilton tvingades avbryta sitt försök.

Det blev inte bättre senare under säsongen när det var dags för Belgien Grand Prix. Här vad det också Hamilton som fick lov att backa när Rosberg satsade för hårt. Rosberg utmanade sin lagkamrat i Les Combes och de kom för nära varandra. Rosbergs vinge punkterade Hamiltons däck. Hamilton tvingades avbryta sitt lopp och berättade i senare intervjuer att han inte kan lita på Rosberg som tänker mer på sig själv än laget.

Deras dispyter och maktkamper på banan har fått mest fokus under den här GP-serien. Nu kan man till och med satsa pengar på om de kommer att krascha med varandra igen under fredagen. På Betsafe kan man satsa på deras specialare: “Kommer Hamilton & Rosberg att kollidera med varandra igen och förstöra bilarna under tävlingen?” Även om oddsen ligger på 1.21 på “nej” och 4.00 på “ja”, är den nästan för rolig för att man ska följa Betsafes rekommendation. Vi kommer att satsa på “ja” och poppa lite popcorn på fredag då allt avgörs!

admin