Motorinspirerat kalas till barn och vuxna

De som är motorintresserad brukar finna sätt att njuta av sin hobby i alla lägen. Varför inte ge ett kalas baserad på deras främsta hobby? Det kan knappast bli mer personligt och anpassad för födelsedagsbarnet. Och denna typ av kalas kan ni ordna åt barnen eller åt en vuxen med glimten i ögat.

Äldre barn – första mopeden

Barn som fyller 15 får köra klass 1-mopeder, förutsatt att hen tar AM-körkortet. För ungdomar som gillar motorer är drömmen att få köra sitt eget fordon. Det finns en stark andrahandsmarknad för mopeder, crossmotorcyklar och vespor. Det betyder att du lätt kan hitta en begagnad moped i gott skick och har även chansen att sälja den när barnet blir äldre och vill gå över till bilar.

Mindre barn – Disneys Bilar

Små barn som gillar bilar, lastbilar, motorcyklar och liknande älskar troligtvis filmen Bilar. Du har säkert behövt se den tillsammans med barnet ett dussintals gånger. Ett barnkalas med Bilar som tema är lätt ordnat. Du kan till och med köpa tårtbilder med Lightning McQueen. Det finns även dekorationer och papptallrikar med tryck från filmen som du kan duka med.

Vuxna – provkörning

En vuxen kan så klart också bli glad över fin veteranmoped eller en tårtbild av tecknade bilar. Om personen inte är förtjust i just mopeder kan du arrangera provkörningar av lite finare fordon. I större, svenska städer kan du få testköra en riktig sportbil såsom en Ferrari 812 Superfast med en formel 1-motor. När du köper en sådan upplevelse bokar du in hur många kilometer som födelsedagsbarnet ska få köra. Alla försäkringar och garantier ingår då i priset.

admin