Populära mopedmärken

Om man funderar på att köpa en moped men inte riktigt är säker vad man borde köpa så är ett bra tips att ta en titt på de mest kända mopedmärkena då deras modeller ofta håller måttet. I texten nedan tas det upp vilka mopedmärken som är mest populära och vad man bör tänka på när man köper en moped.

moped_362616335

Yamaha

Yamaha är ett av de mest framgångsrika märkena och har haft storframgång ända sedan de började att tillverka mopeder. De fokuserar främst på scooter mopeder men har även andra populära modeller.

Derbi

Derbi är ett spanskt märke som både är känt för sina crossmopeder och sina populära motorcyklar. Derbi mopeder är lätt att känna igen på deras utseende och coola design, vilket många anser är vad som gjort dem kända.  

Peugeot

Peugeot är ett känt franskt märke som fokuserar på både mopeder och bilar. Peugeot är kända för att tillverka ordentliga mopeder med hög kvalité men sedan kostar det kanske en liten slant extra också i jämförelse med billigare märken.

Om man är lite av en nostalgiker och föredrar äldre mopeder så kan man ofta hitta bra deals på sidor online som säljer begagnade mopeder och reservdelar. Man får dock vara beredd på att dessa mopeder inte är i toppskick.

admin