Virtuell racing

 

Pröva på den senaste trenden inom spel – virtuell racing. Det är ett roligt sätt att fördriva tiden med var du än befinner dig och du behöver heller inte inneha ett körkort – eller en jockeylicens.

NR2003

NR2003, eller Nascar Racing 2003, är en simulator av virtuell racing du inte får missa. Du kommer att få ingå i ett professionellt team av inte bara förare utan också sponsorer och mekaniker, allt för att den äkta känslan ska infinna sig. Nascar Racing 2003 kommer från en av de största bilsporterna i USA och du kan köra många olika bilar på häftiga banor som blir en riktig utmaning för dig.

racing bil på natten

 

rFactor

rFactor är en annan simulator som nyligen kommit ut. I denna kan du virtuellt köra flera olika fordon i flera olika typer av motorsport, som bland annat rally och Formel 1. Spelet bjuder på stor omväxling.

Premier Racing

När du har provat på virtuell bilracing så bör du sedan ta en testrunda i virtuell hästkapplöpning. Det är minst lika kul och det kanske är till och med ännu roligare att rida riktiga hästkrafter än att köra snabba bilar. Om du är intresserad av att sadla om så får du inte missa Premier Racing, ett spel som låter dig följa och satsa på virtuella hästkapplöpningar. Det går också att vinna på det spelet. Du kan läsa mer om spelet på http://www.svenskcasinoservice.se/.

Om du är på väg hem från skolan eller om du har rast på jobbet så är det bara att ta fram mobilen och få lite fart och fläkt med virtuella spel. Du kan även prova på många andra roliga spel där du har goda chanser till vinst, bokstavligen.

admin